본문 바로가기
알려드립니다.

[성교육] 초등학교 고학년을 위한 성교육 애니메이션(초등 5~6학년)

by 서울나그네 서울나그네 2012. 9. 27.

영상이 잘려서 보이거나 안보이시는분들은 이곳을 클릭해주세요.

 

댓글3

 • cheap ugg boots 2013.01.06 03:40

  Också ha ett par höja några! När Zhu hermes väskor är? Kan andetag född kull? hermes avbröt honom, "hermes absolut inte vill gravid med barnet, hermes ens läsa!" han tog drogerna, och inte vatten ett sväljas, detta känns lite sinnesfrid.Han tittade på mig, det är en kort tystnad. Små verkligen, jag vill att du ska veta att jag alltid kan berätta för dig att gifta sig, "hermes kyssa mig," så länge du anser bra. "

  Gift? Detta tänkande hoppar också! Jag Zhaochun muttrade, "Men ... kärleken inte prata, så äktenskapet ah?" Han plötsligt stor språket, jag både människa och täcke i sina armar, som för tillfället med mina ögon, skrattade och kysste mig spetsen på näsan, "Det är den lilla flickan, vill bli kär, gifta ah att väskor online du först falla i love it. nu ger jag dig till lunch väckts i ......"

  Mitt liv är sällsynt i höst. Inte komma ur sängen större delen av dagen, bara på middag under en säng, handväskor online hålla till den audiovisuella rum, har han några mycket, mycket gammal film film kröp vi tillsammans, titta på flera ministeriet för Chaplins gamla film, skakade jag av skratt.

  http://www.hermesswedenv.com/ http://www.hermesswedenv.com/
  답글

 • ugg 2013.03.09 20:56

  매우 지원 및 이월하고 있습니다.
  답글

 • longchamp bags 2013.03.18 21:50

  매우 지원 및 이월하고 있습니다.
  답글